CSATLAKOZZ A SZERENCSE CSOPORT OLDALÁHOZ, HOGY MEGKAPD A NYERŐ TIPPEKET ! KATTINTS IDE!

Manapság egyre több szolgáltatást kínálnak online - az internet segítségével. Ez az irányzat a sportfogadásokat sem kerülte el. Az interneten számos online fogadóiroda működik. Ezek közül néhányan már korábban is léteztek és az internet segítségével kiszélesítették tevékenységüket, hogy egy sokkal nagyobb piacot szólíthassanak meg, ugyanakkor csupán online fogadóirodák is létesültek, amelyek fiókjait hiába keresnénk a városban vagy a bevásárlóközpontokban.


Az internetes fogadásnak több előnye is van a hagyományos fogadóirodákkal szemben :


  • Fogadhat otthonából, kényelmesen. Nyugodtan áttanyulmányozhatja a mérkőzéseket és a nyereményszorzókat, kihasználva a számos közzétett statisztikát és elemzést, majd pedig zavartalanul megteheti a tétet. 
  • Napi 24 órán keresztül köthet fogadásokat, az év 365 napján. Fogadhat, amikor csak kedve tartja, az idő nem játszik szerepet. Csatlakozzon az internethez, utalja át online tétjét a fogadószámlára és tegye meg a tippjét.

  • Az internetes sportfogadásnál nincs szükség a kezelési költségek kifizetésére. A hagyományos fogadóirodák minden tét ellenében felszámolnak ún. kezelési költséget. Ez az ára annak, hogy Ön egy élő emberrel kommunikál, és ezzel egy kicsit tulajdonképpen az iroda működéséhez járul hozzá.  Ez a költség lehet egy állandó díj, vagy a tétnek egy bizonyos százaléka. Az internetes sportfogadásnál azonban erre nincs szükség. 


  • Kihasználhatja a számtalan bónuszt. Az internetes sportfogadás területén nagy a verseny, ezért érthető, hogy az internetes fogadóirodák igyekeznek minél több új ügyfelet magukhoz csalogatni. Az egyik ilyen módszer a bónusz fizetése, amelyet az iroda a regisztrációt követően fizet ki - általában az első betét átutalásánál, a bónusz öszege többnyire az átutalt összeg 100%-a. Logikus, hogy ez a bónusz nem vehető fel azonnal, a játékosnak több fogadást is kell kötnie. A regisztrációs bónuszon kívül többfajta hűségbónusz is szerepel a fogadóirodák kínálatában.

  • A tippeket nagyobb nyereményszorzóval teheti meg, mint a hagyományos fogadóirodákban. Az internetes fogadóirodák általában magasabb szorzókkal dolgoznak, mint a hagyományos irodák. Ez az online irodák nagyságának is köszönhető - mivel az egész világon működnek, a nagy forgalomnak köszönhetően magasabb nyereményszorzókat, és ebből következően nagyobb nyereményeket tudnak kínálni, mint a hagyományos irodák.

  • "LIVE" - élő fogadások.  Az élő fogadások fordulópontot hoztak a fogadások történetében. Az élő tipp azt jelenti, hogy a már éppen zajló mérkőzés eredményét is megtippelhetjük. A szorzó természetesen minden gól esetén, minden percben változik. Ez remek szórakozás, és szinte valamennyi online fogadóiroda kínálatában szerepel. Ha interneten keresztül fogad, üldögélhet a kedvenc bárjában, követheti a focit vagy a hokit és a mobiltelefonja segítségével tippelhet az eredményre. Tud ennél jobb szórakozást? 


Éppúgy, ahogy a valós világban vannak különféle fogyasztóvédelmi szervezetek, az online fogadásoknál is léteznek állami szervezetek, amelyek az egyes irodák minőségét és biztonságát felügyelik. Ezeken az oldalakon csupán jó minőségű fogadóirodákat sorakoztattunk fel, amelyek európai uniós engedéllyel rendelkeznek.Népszerűbb Online Fogadóirodák


BET365

UNIBET

BETFAIR

PINNACLE SPORTS

EXPEKT

GAMEBOOKERS

LANDBROKES

BWIN

SPORTINGBET

BETSSON

TIPICO

BETCLIC

10BET

FORTUNAWIN

888SPORT


12BET

188BET

BET-AT-HOME

BETOTO

BLUE SQ BET


Napi eredmények nyomonkövetése
 
www.eredmenyek.comNapi mérkőzések megtekintése élőben:

www.stopstream.tvÖsszes bajnokság (minden amit tudni lehet)

http://hu.sfstats.net/soccer/leagues/leaguesSportfelszerelések Webáruháza

http://www.football-fanshop.hu/